Over Ons

Onderzoeksteam
Het onderzoeksteam bestaat uit Prof. dr. Marianne Riksen-Walraven, Prof. dr. Carolina de Weerth, en Dr. Roseriet Beijers, die onder andere verantwoordelijk zijn voor het oprichten en onderhouden van de BIBO studie (biboonderzoek.com/), een langdurige studie over de basale invloeden op de ontwikkeling en de gezondheid van kinderen. Daarnaast maakt Christine Hechler M.Sc., promovenda aan de Radboud Universiteit Nijmegen met een bachelor in de psychologie en een master in gedragsonderzoek, deel uit van het team.  

Contactpersoon
Proefleider en contactpersoon van dit project is Christine Hechler, M.Sc.. Christine heeft ruime ervaring met het opzetten en uitvoeren van onderzoek en het werken met kinderen. 

Medewerkers
Het onderzoeksteam wordt bijgestaan door studenten die onder andere helpen bij het lab- en thuisbezoek. Deze studenten bevinden zich in de bachelor fase of master fase van hun studie. 

Samenwerking
Ons team werkt samen de Universiteit van Wageningen, het Universitair Medisch Centrum Utrecht, en de Complutense University of Madrid in Spanje.

Meer informatie over het onderzoeksteam? Zie 'Ons Team'


Contact

Christine Hechler, M.Sc.

Behavioural Science Institute (BSI)
Ontwikkelingspsychologie
Radboud Universiteit Nijmegen
Montessorilaan 3
6525 HR Nijmegen


024 3612566